A motorolajról nőként

A férjemmel nagy gondolkodások után eldöntöttük, hogy társasházba költözünk. Elég sokat törtük a fejünket azon, hogy végül tényleg költözzünk-e: de úgy véltük, még nincsen gyerek, nincsenek aggályok, nehezítő tényezők, addig szedjük a sátorfánkat egy ideálisabb házba, lakásba, amíg még tehetjük. A költözködés nem volt problémás, volt egy nagy autónk, belefért minden gyakorlatilag, biztosak voltunk abban, hogy néhány körrel megússzuk majd az ingázást a régi épületből az új házba való lecuccolás kapcsán.

Aztán olyasmi történt, amire nem gondoltunk. Sajnos motorolajat kellett vennünk néhány nappal a költözködés előtt, mert szükség volt rá a táv megtételére. Nem igazán értek hozzá, hogy miért, a férjem magyarázta, hol a probléma, de nőként sosem éreztem úgy, hogy nekem ilyesmivel foglalkoznom kéne. Ő se figyel rám, amikor a cipőkről meg az ékszerekről beszélek neki, nem várhatja el, hogy a motorolajról szóló eszmefuttatása meghasson.

Egy dolgot jegyeztem meg az előadásából, annyit, hogy az olajwebshop.hu honlapján kiváló minőségű motorolajokat árulnak, és hogy természetesen mi is onnan fogunk rendelni. János azt mondta, csúcsminőségű termékről van szó, amely nem csak megerősíti a motort, hanem még védelmet is biztosít a súrolódó alkatrészek számára. Ezen felül a sebességet is befolyásolja, a gyorsulást elősegíti, ráadásul az olajnyomásra is rendkívüli hatással van. Én a használat után abszolút laikusként még azt is észrevettem, hogy az anyag miatt halkabb lett az autó, kevesebb zajjal üzemel.

Mindenesetre megrendeltük akkor a motorolajat, a XADO 1 Stage nevezetűt választotta ki János, reménykedve a revitalizáló hatásában. Hát, nem csalódtunk, a szállítás gond nélkül végbement, ráadásul utólag, amikor szükség volt egy kis szerelésre az autóban, ugyanis eltört az ablaktörlő, megkértük Zoli barátunkat, a szerelőt, hogy vizsgálja már meg legyen szíves az autó további alkatrészeit is, nézze meg, van-e valami hiba, ha már így eljöttünk.

Két napos kivizsgálás után azt mondta, nem talált semmit, de az azért eléggé érdekelné, milyen motorolajat használunk, mert ilyen rendkívüli minőséget ő még nem látott, és szeretné ő is a saját autóján használni, meg hát persze ajánlani a többieknek, akik igénybe veszik a szolgáltatásait. A férjem ajánlotta az olajwebshop.hu oldalát, aztán órákig csevegtek megint ezekről a motorolajokról, persze ismét semmit sem értettem a disskurzusból, addig inkább böngésztem én is a honlapot, milyen cuccok megvásárolhatóak még rajta. Nagy volt a választék mindenből, a motorolajhoz hasonlóan, ahol szintén rengeteg féle és fajta termékből lehet választani. Külön örültem annak, hogy az oldalakon sok esetben leírást is adnak az adott kínálatról, mármint a hasznáról, használatáról egyes termékeknek.

Nőként ez nagyon jó tud lenni, főleg, ha a férje olyan mint nekem János, hogy simán elküld elintézni olyasmit is, ha az gyorsítja a folyamatot, hogy ketten végezzük a munkát, amihez kicsit sem értek… szóval idejét érzem kiművelni magamat a motorolajból, az alapvetőbb webes összefoglalókat már áttanulmányoztam, de a legjobb persze az olajwebshop oldala. Már csak abban a tekintetben is, hogy kép is van a termékekről, szóval a felismerést is segítik ilyen kedves módszerekkel. Nagyon örülök, hogy megismertem ezt a honlapot, így most már én is önállóan vásárolhatok.