Az én lakásom, az én váram – elsősorban a privát szférámé

Nem vagyok egy stresszelős ember, ezért az élet legtöbb területén nem vagyok egy túligényes, maximalista típus, de ez alól kivételt képez az otthonom. Azt illetően ugyanis minden rendben kell legyen, és nincs apelláta. Szinte már az őrületbe kergettem a lakóközösséget a lépcsőházunkban, hogy keressünk végre egy jobb közösképviselőt, adjuk valódi profi, sokat látott, lehetőleg jogászember kezébe a dolgokat, mert az előző munkavégzése idején a helyzet már tarthatatlan volt. Azt az egyet nem viselem el tehát, ha a legszűkebb életteremen belül nem adott minden a nyugodalmas és zavartalan, jól működő élet viteléhez.

Anno abba sem mentem bele, hogy a családi vállalkozásunk a lakhelyünk címére legyen bejelentve – ne ez a cím legyen feltüntetve a cégnyilvántartásban!

Mondjuk, ma már azért is tarthatatlan lenne, mert túlzottan kinőttük magunkat, és egyébként is túl jó lehetőséget találtunk a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalon ahhoz, hogy ne adjuk ezt is profik kezébe. Ez az oldal profi székhelyszolgáltatást nyújt, mint a neve is mutatja, és adóoptimalizálásban is segít, ha kell, mert IPA-mentes székhelyre helyezhetjük át – ha kérjük – a cégünket. Minden vállalkozás szabadon áthelyezheti a székhelyét, amit hasznos tudni, és ezt még indokolni sem kell. Tehát ilyen esetben is: ha jobban járunk iparűzési adófizetés nélkül mondjuk, és nem baj, hogy a cégünk címe Újlengyelbe vezet, holott máshol tevékenykedünk.

Ha nem ragaszkodunk ehhez, akkor Budapestre is tehetjük a patinásság kedvéért, de a lényeg, hogy sokan nem akarják érthető okokból sem “otthon tartani a munkát”. Hogy miért még? Például, mert az esetleges hatósági intézkedések valahol máshol, hozzáértők által felügyelt közegben, és nem a saját otthonában történnek így. Biztosan átveszik majd a levélküldeményeket is, amit bizonyos hivatalok, hatóságok nagyon komolyan vesznek, de a profi székhelyszolgáltatás igénybevételével ezzel sosem lesz gond tehát. Ha nagyon hosszú nyaralásra megyünk, akkor sem. Nem kell irodát bérelni, telephelyet fenntartani, stb, megkapjuk beszkennelve a leveleket és fel is adathatjuk a válaszküldeményeinket.

Nem csak egy látszólagos székhelyről van szó tehát, a legkevésbé sem. Sokkal komplexebb a csomagjuk, illetve csomagjaik, amiket érdemes átfutni. Nagyon tetszik már a weboldaluk is. Már akkor tudtam, hogy ők kellenek nekem, mikor azt először láttam. Talán erről nem ejtettem szót, de az ízlés dolgában is jellemez engem afféle igényesség – nálam az ilyen megjelenésbeli dolgok néha döntők tudnak lenni. Főleg ha sok szempont sorakozik két lehetőség mellett. Akkor a küllem nyer: jól megválasztottak náluk a színek, simán csak görgetve minden információcsokor logikusan következik. Tudtam, hogy érzik, mit keresek és passzívan is elém tárják azt, pedig még nem is hallottak rólam. Ezért biztosított, hogy igazi bennfentesek abban, amit kínálnak. Láttam már tényleg a websiteról is, hogy profi szolgáltató cégről beszélünk, profi ügyvédi háttérrel és megfelelő tapasztalattal: szekhelyszolgaltatas24.hu tehát a megoldás! Csomagban, több dologra is egyszerre. Azóta kiválóan bevált, így maradok is náluk.