Első lakásunk egy társasházban

Világéletemben kertes házban éltem, és amikor sor került a párommal való összeköltözésre, nagyon izgultam, hogy mennyire fog hiányozni a szabad tér így ezzel a szemponttal választottunk lakást. Fontos volt, hogy legyen terasz és a közelben park, ahová levihetjük a kutyánkat sétálni. Szerencsére néhány hónap keresgélés után rátaláltunk a tökéletesre. Ár-érték arányban és az elhelyezkedését tekintve is minden várakozást felülmúlt: egy első emeleti társasházi lakás, ami a fényképeken nézegetve egyből beindította a fantáziánkat és megbeszéltünk egy találkozót az ingatlanossal. Élőben még inkább elnyerte a tetszésünket, és közös képviselővel is tudtunk pár szót váltani, aki az ott lakókról mesélt nekünk és a környékbeli szórakozási lehetőségekről. Hamar kiderült, hogy barátommal bőven van közös témájuk, mivel régen ő is nagy motoros volt. Másnap felhívtuk az ingatlanost, kifizettük a foglalót és egy hét múlva már birtokba is vettük az első közös lakásunkat.

Az egyetlen baj a garázzsal volt, mivel a szomszéd épület felújítása miatt nagyon beszállt a por és mivel a párom motorja eddig zárt garázsban parkolt, így nem volt olyan felszerelése, amivel megvédhette volna az odaszálló piszoktól. A közös képviselő ajánlotta figyelmébe a motorosbolt oldalt, ahol nagyon sok féle motoros ponyva közül lehetett választani. Hamar talált olyat, ami elnyerte a tetszését és örömmel tapasztaltuk, hogy a kiválasztott darab tökéletesen megfelel a célnak.

Miután megismertük, azóta minden motorozáshoz szükséges dolgot onnan szereztünk be, mivel itt mindent meg lehet találni a motoros ruházattól kezdve a bukósisakon át a tartozékokon keresztül az ápoláshoz szükséges kellékekkel bezárólag.