Kiszabadulni a társasházból az autopalyamatrica.hu segítségével

Most, hogy végre eljött a jó idő, a családdal mi is kihasználjuk, és amikor csak tehetjük elutazunk valahova. Szeretjük a közösséget, ahol lakunk, de azért jól esik innen időről időre kiszabadulni. Engem speciel megőrjít a közös kert tudata. Hogy nincs olyan időpont, amikor nem tartózkodik a közös tereken senki. Az embernek nincs mindig kedve minden szomszéddal elcsevegni. A hétvégék pedig különösen telítettek természetesen, ilyenkor mindenki ráér közösen elfogyasztani egy kávét. De mi szeretnénk inkább a családdal eltölteni egy kicsivel több időt, mint amennyi a hétköznapokon jut.

Ezért amint erre lehetőség nyúlik, pattanunk be az autóba és nekivágunk az országnak, hiszen olyan sok mindent meg lehet nézni, olyan sok mindent nem láttunk már. Autópályával pedig mostanra már minden gyorsan és könnyen megközelíthető. Szeretünk városokat megnézni, helyi nevezetességeket megtekinteni, de szeretünk névtelen erdőket, falvakat és mezőket is felfedezni.

Bár mindig is szerettünk utazgatni és kiszabadulni a természetbe, vagy szimplán csak elmenni a városból és a társasházból, régebben sokkal macerásabb volt az utazás. Amióta azonban felfedeztük az autopalyamatrica.hu oldalt, azóta már az első lépéstől kezdve sokkal egyszerűbb minden. Itt ugyanis nem csupán a megfelelő matricát választhatjuk ki és rendelhetjük meg pofon egyszerűen, hanem a sok egyéb funkciójának köszönhetően egyéb dolgoknak is utána nézhetünk.

Régebben nagyon sok pénzt dobtunk ki fölöslegen azzal, hogy nem voltunk kellőképpen tájékoztatva ezért nagyon sok matricát vásároltunk feleslegesen. Ezek fedték egymást időben, vagy csak nagyon rövid szakaszon volt rájuk szükség, amiket ki lehetett volna kerülni. Előre tervezéssel és tudatos tervezéssel elkerülhető lett volna, hogy annyi matricát vegyünk feleslegesen.

Nem utolsó sorban nagyon sok jó tanács is található itt, ami segíthet mindenki számára eligazodni az autópályák világában. Én kezdő autóvezetőként nagyon örülök annak, hogy itt egy helyen össze van szedve például az összes fizetős útvonal, mi Magyarországon található. Emellett azonban az ingyenes útvonalak is fel vannak sorolva. Ennek köszönhetően nekem már volt alkalmam megtakarítani egy kisebb összeget, mert azon az útvonalon haladtam, amit itt feltüntettek az útvonalon.

A fiatalabb generációt azzal is támogatja az oldal, hogy készített applikációt a szolgáltatásukról, ami ráadásul nem csak apple készülékeken érhető el, hanem az androidos mobilomról is. Én tudom és édesapámon is látom, hogy nagy öregek, akik már több x éve vezetnek már kívülről tudják az összes útvonalat, de nekünk például ez hatalmas segítség. Mi, a húszévesek, már a digitális korszakban nőttük fel. Nem térképet nézünk, hanem gps-t, ezért természetes, hogy az autópálya matrica megvételéhez is az autopalyamatrica.hu alkalmazását fogjuk használni.

Arról nem is beszélve, hogy ennek köszönhetően biztos, hogy nem fordulhat velem elő, hogy felhajtok egy autópályára és mivel nincs oda való matricám, ezért megbüntet. Hiszen a felhajtás után még van egy teljes órám, hogy megváltsam az útdíjat. Amennyiben tényleg ezen a vonalon kell tovább haladnom, és nem eltévedésről van szó…

A rendszer ráadásul eltárolja a megvásárolt matricámat, nem kell nekem sehova sem kiragasztgatnom, vagy őrizgetnem. És ami a legfontosabb, csupán pár kattintásra vagyok attól, hogy megnézhessem, hányadán állok az idővel.

A vásárló felület pedig olyan kézenfekvő és egyszerű, hogy édesanyánknak sem jelent gondot, hogy pálya matricát vegyen ezen a felületen keresztül, pedig ő nagyon irtózik az internetes dolgoktól. Az internetes vásárlástól, meg különösen. Ezt az oldalt azonban ő is kiválóan képes kezelni, olyan szinten felhasználóbarátra szerkesztették.

Biztos, hogy mi már soha nem fogunk más lehetőséget választani az autópálya matrica megszerzéséhez. Mert ez tökéletesen megbízható, hivatalos és biztonságos módja az autópálya díj megfizetésének.