Megkerült a mobil tartozék a társasházban!

Milyen társasházba lakni? Hát, rengeteg jó oldala, viszont rengeteg negatív oldala is van. Minden a lakóközösségtől függ. Nagyon fontos, hogy körülbelül egy társadalmi csoporthoz tartozzanak azok az emberek, akik egy társasházban élnek. Hogy miért is fontos ez? Mert amíg egy fiatal bulizik, és este későn, óbégatva, csörtetve ér haza, addig egy nagy családos ember hétvégén szeretné kipihenni magát. Ez rendkívül fontos dolog! Mert ennek függvényében pedig rengeteg vita kikerülhető lenne.

A társasházban élőket három csoportra lehet osztani. Az első a fiatalok csoportja.

mobil tartozék

Ők kicsit hangosak, este olykor buliznak, áthívják a barátokat, akik lehet, hogy ott is alszanak. Mert bizony akármennyire is ígérgetik a tulajdonosnak, hogy ők bizony nem fognak bulizni, hát de bizony, hogy fognak. Na de, ők úgyis előbb-utóbb pár év múlva tovább állnak, és jönnek a következők.

Aztán a második csoport a családosok. Itt fontos szereplő a kisgyerek, akinek bizony este 8 után aludnia kell, azonban ha még kisbaba, előfordulhat, hogy esténként felsír. Akinek van gyereke, az nyilván megértőbb az ilyen esetekkel, és nagyon jó lakóközösség tud alakulni, ha az anyukák megértik egymást és a gyerekek is tudnak egymással játszani. Viszont a pletykálkodással vigyázni kell.

A harmadik csoport pedig a nyugdíjasok. Őket nem kell bemutatni, pletykálkodnak sokat, általában van kisállatuk, de jól el tudnak beszélgetni egymással.

A mi lakóközösségünk vegyes, habár többségben vannak a nagy családosok, így egy-pár gyereksírástól eltekintve azért békés. A múltkor például elhagytam az egyik mobil tartozékomat, de ők megtalálták.

Na de, mielőtt még megtalálták volna, én rendeltem egy másikat. Hogy honnan? Az ajandek.varazslo.hu oldalról. Ha nem hagyom el, talán sosem találok rá erre a weboldalra, amely annyi kincset rejt! Mobil tartozékok színes skálája tárult elém. A cikkben bluetoothos eszközökről olvashatunk, a működésükről, és hogy milyen szempontok alapján válasszunk. Én úgy gondolom, hogy ezt a cikket mindenkinek el kell olvasnia, aki szeretne bluetooth-os fülhallgatót, okosórát, bármilyen kiegészítőt venni, vagy csak érdeklődik ezek iránt. Mert hasznos! Én ennek a segítségével tudtam bluetoothos fülhallgatót venni. Mivel elhagytam a fülhallgatómat. És jól tettem, hogy újat vettem, mivel a régi fülhallagtóm, kiesett a zsebemből, és több napig esőben ázott, mígnem valaki megtalálta a társasházból. Ekkor már nem működött. De a gesztus azért jól esett. Az új bluetoothos fülhallgató, amelyet az ajandek.varazslo.hu segítségével vásároltam nagyon jól működött. És nem is volt drága. A cikk segítségével kitapasztaltam, hogy milyen összetevők kellenek a jó ár-érték arány felméréséhez.

A cikk elolvasása után rákattintottam a fülhallgató szócskára. Itt aztán rengeteg füllhallgató tárul elém széles választékon. A legolcsóbb pár száz forint, a legdrágább pedig olyan 20 ezer forint körül stagnált. Tényleg rengetegféle-fajta volt, de én mindenképp bluetoothost akartam. Elegem van már a zsinórokból, és tök jó, hogy ha a telefonomról akarok hallgatni zenét, akkor eltehetem a telómat a táskámba, és nem kell a zsebemben tartanom.

Én végül egy fekete bluetooth PHP 7010 fülhallgatót választottam, mert ez kicsivel 10 ezer alatt volt, így árba megfelelt, és 6 óráig is képes zenét lejátszani. Ennyi nekem elég, hiszen 2 max 3 órát utazom egy nap és úgyis csak arra a kis időre használnám. Ellenáll az esőnek, és az izzadságnak is, a hallótávolság pedig 10 méter. Így ha esetleg otthon hallgatnék zenét, és a másik szobába hagynám a telefonom, akkor se szűnne meg. Hangosan pedig nem hallgatok zenét otthon se, mivel tisztelem a szomszédokat, és meglehetősen vékonyak a falak. A csomagban kis és nagy füladapterek is vannak, ami tök jó, tudom majd váltogatni. Az akkumulátor kapacitása is elég jó. Meg is rendeltem a terméket, és nem kellett sokat várni, pár nap után ki is hozták. Az új fülhallgató jól szól, és megfelelt a leírásnak. Jól is néz ki, habár nálam az esztétikai minőség nem a legfontosabb. A lényeg, hogy jól szóljon és bírja. Így sokkal könnyebben elviselhetőek a hétköznapok!