Molett ruhával a rendbontók ellen

Van egy társasházunk, ahol az én édesapám a közös képviselő. E tisztségénél fogva ő az, aki felügyeli, hogy minden rendben történjen a ház életében. Márpedig egy társasház életében elég sok kellemetlenség adódhat, és adódik is heti rendszerességgel. Például a fiatal lakók, amikor éjjel kettőkor buliznak, az ő dolga elsődlegesen csendre inteni őket, mielőtt még valamelyik lakó rájuk hívja a rendőrséget. De ugyanígy ő felel azért is, hogy tisztán legyenek tartva a folyosóik, hogy a hirdetőfalra időben kikerüljenek a mindenkit érintő, fontos információk, hogy a fűtési rendszer karbantartása megfelelően történjen, a ház megfeleljen az előírt szabályoknak és így tovább. Tehát felelős, sok dologért.

molett ruha webáruház
molett ruha webáruház

Nem olyan régen akadt azonban egy új lakó, egy fiatal férfi, aki rendszeresen összesározta az egész lépcsőházat, de olyan szinten, hogy azt nem lehet elmondani. Építkezésen vagy hol dolgozik, és emiatt nagyon összesározza magát nap mint nap, és ez nem nagyon érdekli őt, amikor hazaér. Emiatt a lakók rengeteget panaszkodtak édesapámnak, mondván, hiába takarítják ki a folyosót rendszeresen, a férfi van, hogy éjszakai műszakból ér haza, és már hajnalban teljesen sárban úszik az egész ház. Arról nem is beszélve, hogy azokon a heteken, amikor ő a felelős a szemetesek kihordásáért, rendszeresen elfeledkezik erről, és volt már, hogy nem szállították el a tartalmukat. Szóval volt épp elég dolog a számláján, és az apám hiába zargatta ezzel heteken át, nem nagyon foglalkozott vele, és elég lekezelő is volt.

Csakhogy pár hete az apámnak el kellett utaznia, és rám bízta a ház vezetését. Kicsit féltem, mert tudtam, hogy ezzel a férfival valószínűleg nekem is lesz némi összecsapásom, s erre már a harmadik napon sor került, amikor megkértem, hogy vigye ki a kukákat, mert ismét elfelejtette őket. Ekkor még velem is elég lekezelő volt, és az orra alatt dünnyögött is valamit, amit nem hallottam. Valószínűleg nem bókolt éppen. Ám, akkor érkeztek meg az új ruháim, amiket pár nappal előtte rendeltem egy tök jó honlapról. Nem kifejezetten molett ruha webáruház, de rengeteg moletteknek való nadrágot, pulcsit és ruhát árulnak, 4 vagy akár 3XL-es méretben is, szóval bevásároltam rendesen, mert a helyi boltokban szinte egyáltalán nem kapok már magamra jó minőségű és jól álló öltözéket. És mit ad isten, amikor a következő alkalommal megint összesározta az egész liftet és a folyosót, bekopogtattam hozzá, éppen egy újonnan vásárolt ruhámban. S ezt a férfit, amint meglátott, mintha kicserélték volna. Le sem bírta rólam venni a szemét, és mint egy tündéri kisfiú olyan volt. Még azután is, hogy ráparancsoltam, hogy most azonnal takarítsa ki maga után a házat, és ő pedig szó nélkül indult. Akkor még nem értettem, csak utólag, hogy ez mind a vonzó ruhák hatása volt. Elég egyszerűen lehetett manipulálni, de nem bántam. Mert azóta magától, kérés vagy parancs nélkül takarítja fel maga után a sarat, ha hagy egyáltalán, mert nagyon figyel, hogy ne mocskolja be a padlót.  Az apám alig akarta elhinni, mikor megjött, és azóta sem érti, hogy tudtam rávenni. És ehhez nem kellett több mint egy kis molett ruha webáruház, és az onnan rendelt darabok. Hiába, egy vonzó nőnek megnő a hatalma még a legellenállóbb férfival szemben is. Igaz, a kukákat még néha elfelejti kivinni, de idővel ezt a csorbát is kiküszöböljük. Már meg is rendeltem hozzá a megfelelő ruhát.