Poros a lakás levegője, de vettünk egy szuper légtisztítót!

Nagyjából egy hónapig szenvedtem a poros és száraz levegőtől, mire rászántam magamat egy levegőtisztító vásárlására a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/takarito-eszkozok-tisztitoszerek-c1088/legtisztito-legmoso-c1110 oldalról.

Már rengeteg levegőtisztító és párásító van a piacon, olyan sokat lehet kapni, hogy nem is tudja az ember, melyiket válassza. Nekem szerencsére nem volt ezzel nagy gondom, mivel a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/takarito-eszkozok-tisztitoszerek-c1088/legtisztito-legmoso-c1110 oldalról vettem meg a modellt, amit most használunk.

Ezen az oldalon nagyon sok elektronikai terméket lehet vásárolni, akkor hallottam először róluk, mikor egy barátnőmnél láttam egy robotporszívót és megkérdeztem, honnan vette.

Akkor ajánlotta ezt az oldalt, ahol hatalmas a választék és rengeteg, a mindennapokban is használatos elektronikai terméket lehet itt vásárolni.

Sokáig szenvedtem azzal hogy minden éjszaka szájszárazságra ébredtem, sokszor kaparó érzésem volt a torkomban. Egy ideje már kacsintgattam a levegőtisztítók irányába, de sokáig nem szántam rá magamat a vásárlásra, de sok modellt nézegettem.

Mintha csak a megfelelő alkalomra vártam volna, kellően sokáig húztam a vásárlást. Vannak olcsó, drága és középkategóriás levegőtisztítók is, de az én figyelmemet leginkább egy kissé drága, Xiaomi modell ragadta meg.

Ez a modell elég drága volt, a 67 ezer Ft-ot is elérte az ára. Mikor már zsinórban a harmadik este ébredtem arra, hogy kapar a torkom, akkor határoztam el, hogy elég volt, venni fogok egy légtisztítót. Már a bútoraimon is láttam, hogy hamarabb porosodnak, ezért is éreztem egyre nagyobb szükségét ennek a készüléknek.

Felmentem a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/takarito-eszkozok-tisztitoszerek-c1088/legtisztito-legmoso-c1110 oldalra, hogy megkeresem azt a légtisztítót, ami meg fog szabadítani a rengeteg portól, és ekkor szembesültem vele, hogy a Xiaomi modell, amit sokat nézegettem már csak 34 900 Ft-ba kerül, ezért azonnal le is csaptam rá.

A https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/takarito-eszkozok-tisztitoszerek-c1088/legtisztito-legmoso-c1110 oldal tele van hasonlóan jó akciókkal, ezért érdemes sűrűn nézegetni. Nekem ez valami hatodik érzékem lehetett, hogy pont sikerült akkor rávennem magamat a vásárlásra, mikor le lett értékelve a légtisztító.

Itt nagyon sok modell van, de azért is fogott meg éppen ez, mert nagyon halk, 360°-ban kering, állítható mindig az erőssége, van rajta LED kijelző és ha a telefonnal és a Google Home-mal összeköti az ember, akkor akár hanggal is irányítható. Ez az az okos kütyü, amit nagyon jó vételnek tartok. HEPA szűrő van benne, így nagyon kicsi részecskéket is ki tud szűrni.

Nagyon jó döntés volt innen vásárolni, mert szerintem sehol máshol nem sikerült volna ennyire olcsón ennyire jó minőségű okos légtisztítót venni.

Mindig, ha találok itt valamit, azt a kedvenceim közé teszem, hogy később is meg tudjam nézni és figyelni tudjam, melyik termék mikor olcsó, hogy akkor vegyem meg, amikor az a legjobban megéri.

Amikor pedig elég sok hasonló terméket teszek már a kedvenceim közé, akkor mindig megnézem az összehasonlítás funkcióval hogy ár-érték arányában melyik a legkedvezőbb, melyik a legjobb vétel.

Szeretem ezt az oldalt, mert nagyon nagy a választék és én szeretem, ha nem csak 2 vagy 4, hanem akár 20 termék is van egy oldalon ugyanabban a kategóriában, így sokkal jobban élvezem a vásárlást, és minél több információja van az embernek, annál jobb döntést tud hozni.

Maga a rendelés gyors, a szállítással is meg vagyok elégedve, nagyon hamar kihozzák a raktáron levő termékeket és szerintem azokat is hamar beszerzik, mi éppen nincsen készleten.

Összességében nagyon meg vagyok elégedve ezzel az oldallal és biztos vagyok benne, hogy még jó sokszor fogok innen vásárolni, mert néha őrületesen nagy akciók vannak, amiket kár lenne kihagyni.