Társasházi nyári buli új gázzsámolyokkal

Szeretek társasházban élni. Anyukám a közös képviselő, és ezért elég rendesen részt veszünk a társasházi életben, olykor-olykor pedig eseményeket is szervezünk a lakóknak. A múltkor a tetőkerten csináltunk egy hangulatos kis nyári bulit, amire kellettek gázzsámolyok. Tudjátok honnan szereztük be őket? Az Rdealer oldaláról, ahol rengeteg jó dolog van.

Ha vendéglátásban dolgozol, akkor mindenképp érdemes megismerkedned az Rdealer oldalával, mivel náluk a gázzsámolyokon kívül vannak csomagolástechnikai, húsipari, italkészítő de sütőipari gépek is. Legfőképp kitűnő olasz márkanevekkel dolgoznak, de olyan gyártók is megtalálhatók náluk, mint az Empero, amely gázzsámolyokat kínál.

Az Empero ma Törökország legnagyobb vállalata, hatalmas piacot ellátva minőségi termékeivel. Így mi is rögtön ezt a márkát néztük anyukámmal, amikor kiderült, hogy a partihoz szükség lesz gázzsámolyokra. Az rdelaer.hu weboldalán pedig mindennek utána tudtok nézni az egyes termékek specifikációit tekintve, valamint könnyedén meg is tudjátok rendelni az adott árut.

A gázüzemű főzőzsámolyokat viszont annyira nem ismertük, ezért mi inkább elmentünk személyesen megnézni a készülékeket a tapolcai bemutatóterembe. Így sokkal könnyebb volt kiválasztani a méretben is tökéletes gázzsámolyokat, amik persze Empero márkájúak voltak rozsdamentes acélból felépítve, öntöttvas ráccsal és 3 zónás külön szabályozható égőfejjel. Végül pedig édesapám segített a zsámoly cipelésében, ugyanis ezek egyenként 80 kilogrammosak.

Szóval végül az Rdealernek köszönhetően sikerült megoldanunk a sütögetést.

Szükségetek van gázzsámolyokra? Én nagyon is tudom ajánlani, hogy nézzetek rá az rdelaer.hu-ra!